Måndag – Fredag
08:00 – 18:00
Lördag – Söndag
10:00 – 13:00

ESTETISKA INJEKTIONER

Estetiska injektionsbehandlingar:

Vi erbjuder alltid en tid för konsultation inför behandlingen för bedömning av vävnaden och diskussion om vad som är lämpligt för just dig. Vi går genom hur behandlingen går till och ger även en skriftlig information om vad du ska tänka på både innan och efter behandlingen.

Öppningserbjudande

Läppfiller 1900 kr 1,0 ml

Haka 2100 kr 1,0 ml

Kindben och käklinje 2300 kr 1,0 ml

Filler

Fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som finns naturligt i huden. Den har en förmåga att binda fukt men med åldern minskas hyaluronsyra i huden och tappar sin volym. Förutom åldern kan livsstilen påskynda uppkomsten av fina linjer och rynkor såsom solexponering, stress, dålig sömn och rökning.

Injektionsbehandlingar med fillers kan hjälpa till att släta ut mindre rynkor och veck samt föryngra huden. Den används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart

BOKA ONLINE

Boka snabbt och enkelt genom vårt webbaserade bokningssystem. Har du frågor eller funderingar kan du alltid ringa eller mejla oss.